Kom godt fra start i mødregruppen

Er du nybagt mor og har du fået tilbud om at starte i en mødregruppe? Det kan være en rigtig givende oplevelse at være med i en mødregruppe, særligt hvis det er dit første barn, hvor alt er nyt og det kan være godt at dele erfaringer med andre mødre. 

Her i artiklen ser vi på, hvad du kan gøre for at mødet med mødregruppen bliver en god oplevelse for dig, så læs med, hvis du også snart er på vej for at møde de andre. 

Det kan du gøre 

Du skal naturligvis sørge for at have alt det med, som du skal bruge til den lille. Bleer, vådservietter, ekstra tøj og alle de andre ting. Til dig selv skal du huske dit USB-C til Lightning Kabel, så du kan oplade og forbinde dine enheder. Måske skal du også have en vandflaske med, og naturligvis din telefon, den kan man ikke undvære. 

Det sker at mødregruppen går på café, men ofte holdes sammenkomsterne i hjemmene på skift hos mødrene. Her kan det være en god idé at lave det som et sammenskudsgilde, så den der lægger hus til ikke skal stå med det hele. Det bliver for meget, når man samtidig også skal tage sig af den lille ny. Har du en tærteform, kan du bage en lækker tærte og tage med, det vil helt sikkert vække glæde. En dejlig løgtærte med rosmarin kan du overveje, hvis I skal spise frokost, eller en tærte med sæsonens friske bær hvis der er tale om kaffehygge. 

Tilbage er der kun at ønske god fornøjelse med samværet i mødregruppen, hvor I med stor sandsynlighed vil finde glæde i at kunne støtte og hjælpe hinanden i tiden efter fødslen, hvor man har brug for at sparre med andre i samme situation.