3 ting du skal se hvis du flyver med helikopter over Aalborg

Helikopterflyvning er noget ganske særligt når du langsomt bevæger dig højere og højere op i luften, og med ét får det mest fantastiske udsyn over byens smukke seværdigheder. Det er den oplagte gaveide eller mindeværdige oplevelse for sig selv, hvor du virkelig får set hele byen fra fugleperspektiv. 

Overvejer du en helikoptertur over Aalborg, kan de smukke by genopleves eller udforskes med en helikopterflyvning her https://helikopterture.dk/helikoptertur-over-aalborg/ . Nedenstående har vi listet 3 seværdigheder som er værd at opleve fra luften.  

Musikkens hus 

Med en flyvetur over musikkens hus, for du en fascinerende udsigt over Limfjorden og den enestående arkitekttegnede bygning. Grundet dets unikke placering på Aalborg havnefront og mangfoldige koncertsale, er denne bygning blevet et smukt vartegn for hele Nordjylland. De har forstået at skabe et pulserendende musikmiljø, hvor folk dagligt samles om bygningen, og hver eneste detalje er nøje gennemtænkt, for at skabe en forunderlig oplevelse for alle besøgende. 

Lindholm Høje  

Lindholm høje er ikke svær at overse når du flyver højt oppe fra luften. De mange gravpladser og skibssætninger stikker op fra den græsbetonet høj, og danner et unikt landskab. Lindholm Høje, er på mange måder bekendt som et af Danmarks største fortidsminder, hvor huse, hegn og øvrige arkæologiske fund forener den germanske jernalder og vikingetiden. Grundet det nordjyske klima er området med stensætningerne og marken bevaret, og derfor blevet til et skelsættende historisk højpunkt for mange.  

Aalborg tårnet 

105 meter fra jordens overflade, finder du spidsen af Aalborg tårnet, som troner majestætisk over den fortryllende by. Siden 1933 har tårnet vagt opsigt, med sin placering på Skovbakken. Tårnet rummer Nordeuropas længste udendørs elevator, og gør derfor også tårnet til det højeste vartegn i hele Aalborg. Øverst i tårnet, er det muligt at nyde den pulserende by med en 360 graders panoramaudsigt. En udsigt, som er helt fænomenal, og som kan opleves endnu bedre når du sidder i en helikopter.  

Med en helikopterflyvning over Aalborg er du derfor sikret en smuk oplevelse, hvor byen virkelig opleves fra helt nye højder. Foruden de ovenstående 3 seværdigheder, findes der også mange andre områder som er værd at opleve.