Spil for hele familien – og dig selv

Savner du ideer til, hvad du kan bruge lørdag aften sammen med din familie på? Trænger I til tid væk fra TV-skærmen sammen? Så kan du læse videre og blive inspireret med klassiske kortspil og brætspil, der kan involvere alle familiemedlemmer unge som ældre.   

Det er lørdag aften, opvasken er taget, mørket har endelig sænket sig, mens vinden rusker udenfor, og der er bare ikke noget at give sig til. Eller er der? For hvad er der egentlig sket med god, gammeldags lørdagsunderholdning? Der er ingen grund til at trække jer tilbage til hver jeres skærm, når I kan samles om bordet til brætspilsaften.  

De bedste brætspil til familien 

Matador er et spil, der har været fremme lige siden bedstefar var ung, men der kommer ofte opdaterede version, som er gode til at tilpasse sig nye miljøer og nye spændende situationer. Og så kan hele familien være med. Penge er enkle at forstå, og her kan alle, store som små, få lov til at vise sine glubske sider frem.  

Ticket to Ride er et nyt spil fra den internationale scene, der har vundet mange priser blandt andet for familiespil. Det handler om at forbinde togruter og gøre livet surt for de andre. Hvis det lykkes at forbinde byer med en togrute, så er der mange point at score. Spillet fungerer fra 8 år og opefter. 

Hvis dine børn er lidt ældre, fra 10 år og opefter, så er Settlers en klassiker, som I naturligvis må prøve. Settlers har længe været en succes også som computerspil, men det er på brættet, at det er allersjovest, når man er flere. Her handler det om at samle ressourcer og territorie, bygge til og fra for derefter at stå sejrrigt tilbage. Du får virkelig brug for dine strategiske egenskaber i det her spil.  

Når aftenen er ovre 

Når børnene er lagt i seng, og du trænger til at være lidt for dig selv, så kan du godt få lov at trække mobilen frem igen. Men måske er du ikke helt færdig med underholdningen endnu?  

Online roulette er for dig, der gerne vil slutte aftenen af med en lille gevinst. Der er nemlig rigtig gode muligheder for gode præmier, hvis du ved, hvad du skal satse på. Så tag chancen og vind stort, du ved aldrig, om det er din tur til at have heldet med dig næste gang.