Skab familieminder for livet


Man kan skabe familieminder på mange forskellige måder. Nogle vælger at rejse på ferie, få taget familiefotos eller indgå i en sjov weekendaktivitet sammen. Her kan du læse om nogle gode forslag til, hvordan du kan skabe minder, der varer livet ud.

Alle vil blive husket

Det er jo et basalt behov for de fleste mennesker, at de gerne vil blive husket. Vi vil sær gerne huskes i positiv forstand, af familiemedlemmer, og især af vores børn. derfor er dette med en lykkelig barndom og gode familievenner en helt essentiel del af den menneskelige psyke. Vi vil gerne skabe en perfekt barndom for vores børn, en som de vil kigge tilbage på med glæde, og vi vil samtidigt også, at de skal huske os på en positiv måde, når de engang bliver voksne.

Derfor er der mange ting vi gør, for at holde mindet i live. Mindet om os selv, om os som familie og om gode minder, vi har skabt sammen. Man kan for eksempel med fordel skabe helt fysiske minder, som et familiefotografi eller mindegenstande, der skal minde om en helt særlig lejlighed. Ligesom dåbsgaver og bryllupsgaver, er minder om specielle mærkedage.

Skab et fysisk minde

Der findes flere måder at skabe fysiske minder på. Noget der måske virker lidt gammeldags, men som er en fantastisk måde, at skabe noget varigt på, er at få lavet et maleri af hele familien. Dette er også noget, der med fordel kan få videre i arv i familien.

Fysiske minder hjælper os med at huske en lykkelig tid, og vi kan bringe minderne videre. Gennem Mynewart, kan du få en dygtig kunstner til at male din familie. Her kan du også finde andre, flotte malerier, som du kan hænge op derhjemme, og skabe god stemning og varme i dit hjem.

Bedre end familiefoto

Et maleri er på mange måder bedre, end bare et familiefoto. Et maleri har struktur og er lavet af en levende hånd, det giver en helt anden sjæl, end det et fotografi gør. Det er også meget mere sjældent, fordi vi ikke er så vant til at se malerier mere, ud over på musemum. Det er noget helt andet, fordi vi er omgivet af fotografier hele tiden. Fotografier er blevet hverdag, og alt vi ser, har en billedillustration. Derfor er det måske ikke en helt dårlig ide, ar den næste gave til dig go din familie, bliver et maleri af jer alle sammen.

Der er noget evigt over malerier, som fotografiet ikke formår at fange på samme måde. Et maleri er også meget mere åbent for fortolkning. Det giver mere rum til den der beskuer billedet, og det er på mange måder mindre konkret at forholde sig til. Dette giver mere plads til de gode minder man forbinder med maleriet. Derfor kan et maleri være en god investering, så man kan få de gode minder op på væggen, på en langt mere varig måde. Der er noget evigt over malerier, som fotografiet ikke har, og derfor kan det være lige præcis det du skal få lavet, for at skabe familieminder for livet.