Sådan forbereder du den perfekte familie-picnic

At tage på tur med familien giver helt sikkert nogle rigtig gode oplevelser. Derfor kan du med fordel planlægge en lille picnic med din familie. Men hvad har man egentlig brug for til en picnic? Læs med i denne artikel og bliv klogere. 

God underholdning

Hvis du tager på picnic med familien, bør der være fokus på nærvær. Derfor kan det være en rigtig god idé at lade alle elektroniske apparater blive derhjemme. Invester i stedet i et armbåndsur, så du stadig kan holde øje med klokken, selvom du ikke har din mobil. Denne artikel gør dig klogere på armbåndsur til kvinder.

Selvom du ikke har nogle gadgets med, er der naturligvis stadig rig mulighed for god underholdning. En picnic vil typisk foregå i naturen, og derfor kan du med fordel medbringe spil som crocket og kongespil.

Lækker mad!

Tager du på picnic med hele familien, er det naturligvis vigtigt, at der er noget lækker mad i kurven. Her kan det være lækkert med nogle hjemmebagte boller og måske lidt sødt samt en termokande med kaffe eller kakao. Hvis du har tiden og overskuddet, kan du naturligvis bage selv. Det vigtigste er dog ikke, at alt er hjemmebag. Det vigtigste er, at der er noget god mad, som familien kan samle sig om.

Tæpper, tæpper, tæpper

Til en vaskeægte picnic bør du naturligvis medbringe et tæppe, som hele familien kan sidde på. Det er dog en god idé at medbringe mere end ét tæppe, hvis du tager ud i den danske natur. Foregår jeres picnic ikke på de varmeste sommerdage er tæpper først og fremmest brugbare for at holde varmen.

Ja, selv hvis det er sommer og solen står højt kan denne funktion være relevant. Hvis det blæser meget, eller man opholder sig i skyggen, kan det nemlig være svært at holde varmen, når man sidder stillen. Desuden er tæpper oplagte som hovedpuder, hvis der er nogle, der har brug for et lille hvil.