Det vigtigste redskab for en velfungerende hverdag er en god nats søvn

De fleste mennesker har oplevet, hvad en dårlig nattesøvn kan gøre ved humøret og overskuddet. Hvis du har børn, så har du garanteret gået flere måneder eller sågar år uden at fået sovet ordentligt igennem. Særligt i de år hvor børnene er små, er det vigtigt at man har ordentlige forhold at sove under, når man endelig får lidt søvn. 

En ordentlig nattesøvn

Et af de vigtigste værktøjer for en ordentlig nattesøvn er en god seng. Hvis sengen er for hård eller blød, så kan det få stor betydning for måden man sover på, og om man bliver ordentligt udhvilet i løbet af natten.

Desværre har sengen ikke den store indvirkning på, hvor mange timer man får lov at sove, men den kan få indflydelse på, hvor stor betydning de timer man får har på kroppens restituering.

Det er sikkert almen viden, at en god seng er det første skridt på vejen til en god nattesøvn. Hvis du endnu ikke har fundet din nye seng, så har denne artikel et par gode råd til hvordan du kan optimere din nattesøvn.

Når børnene bliver store

De fleste teenagere vil sikkert kunne skrive under på, at søvn er det bedste de ved. Oftest bliver man som forældre forundret over, hvor mange timer en teenager kan sove i streg. Mange forældre har en tendens til at forkæle deres børn frem for dem selv, men du har som forælder også fortjent en god og lang nattesøvn.

Når børnene begynder at blive store, kan man endelig begynde at få en god og sammenhængende nattesøvn igen. Nu har man i mange år undværet sammenhængende søvn, så når børnene endelig bliver store nok til at sove hele natten, hvorfor så ikke forkæle dig selv med en ny seng. Så vil du sikkert kunne erklære dig enig med din teenager, hvis du har sådan en, i at søvn er det bedste du ved.