Det skal være plads til selvforkælelse

Som mor har man travlt, og det er ikke altid, det er én selv, der kommer i første række, når der er mange ting, der skal ordnes. Men det er vigtigt at sætte noget tid af til selvforkælelse.

 

Køb en gave til dig selv

Selvforkælelse kan være mange ting, og det behøver ikke nødvendigvis tage nogen stor bid ud af din travle hverdag. Det vigtige er bare, at du sørger for at anerkende, at du faktisk arbejder hårdt og fortjener nogle gode ting. Det kan du for eksempel gøre ved at købe en fin gave til dig selv.

Gaven skal være noget, du kommer til at sætte pris på, og som giver dig en god, positiv følelse. Det kunne for eksempel være et flot armbåndsur, der passer perfekt til din garderobe. Find inspiration til at finde det rette ur her.

 

Giv dig selv ros

Man kan nemt komme til at føle, at man ikke gør tingene godt nok, men denne form for negative tanker skal helst stoppes, inden de får lov til at florere for meget. Sørg for at anerkende, når du har gjort noget. Det kunne bare være en travl dag, hvor du når alt på din to-do liste. Selv hvis hvert punkt i sig selv var en “lille” opgave, er det stadig imponerende, at du fik struktureret dagen på en sådan måde, at du nåede det hele.

Fokuser din tankegang, så du giver dig selv positive tanker, når du har gjort noget. Det kan godt være, du ikke nåede det hele en dag, men det er også okay. Du har stadig gjort det godt.