Børnevenlig bytur

Trænger du til en tur væk fra hverdagen? Man behøver ikke at rejse langt væk bare for at få noget luftforandring. Besøg en ny by eller et nyt sted i landet. Ellers tag tilbage til en af dine yndlingsdestinationer i Danmark. Og det behøver ikke at betyde, at børnene ikke kan komme med.

Noget for alle

Når man tager til en by, kan det måske godt lyde som om, det ikke er det mest interessante for børnene, men i virkeligheden er der ofte masser af underholdning at finde til børn selv i byerne. Der er shopping, museer og gode spisemuligheder, hvor børnene sagtens kan være med. Så afslapning og tid væk fra hverdagen kan sagtens være for hele familien.

Tag på tur i Aarhus, hvis I gerne vil til en by, der har meget at byde på. Den hyggelige by på Jyllands østkyst har moderne bygninger, gamle kvarterer, museer, shopping samt masser af underholdning til børnene. Museer er måske især noget, man mest forbinder med underholdning for de voksne, men mange af Aarhus’ museer er indrettet på måder, der giver børnene masser af ting at lave i form at interaktive udstillinger samt spændende arkitektur, der er sjov at lege på.

Børnene i fokus

Har dine børn det med at blive utålmodige og begynde at kede sig nemt? Hvis der skal være mere fokus på børnene på jeres bytur, er der mange ting i Aarhus, I kan skrive på to-do listen. I kan tage på stranden eller en tur i en af de to skove tæt på byen, så børnene kan få lov til at løbe og lege i naturen.

Hvis børnene skal forkæles ekstra meget, kan I også tage et smut i Tivoli Friheden, som er en mindre forlystelsespark i Aarhus, der byder på timevis af underholdning for børnene. Hvis I er i bil og er villige til at køre et stykke ud af Aarhus, er der også muligheden for at tage i Djurs Sommerland, som er en stor favorit blandt rigtig mange jyske familier. Man kan desuden også tage bussen derud fra Aarhus centrum, selv hvis man ikke har en bil.